Ik ben Daniëlle Baardman


Na gewerkt te hebben in de PR/voorlichting waar fotografie een onderdeel van was, koos ik bewust voor quality time met onze 2 kinderen (inmiddels 2 lieve jong volwassenen). Tijdens deze periode volgde ik met veel plezier, verschillende fotografie cursussen en workshops.

Zo ben ik inmiddels al jaren bezig met fotografie op diverse gebieden en vind het heerlijk om mensen, zo mooi als ze zijn op een eerlijke manier te fotograferen. Van de vrijheid die ik hierin vind en de dankbare gezichten van klanten kan ik echt genieten.

Het liefst werk ik op locatie, binnen of buiten, met alle soorten mensen, dieren…jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan waardevolle foto’s van ouders, opa’s en oma’s, vertrouwd in hun eigen omgeving.

Maar ik ben ook in voor fotoshoots op kinderfeestjes, serieuze bedrijfsreportages, het vastleggen van de mooiste dagen in ons leven van doop, communie, bruiloft tot gouden bruiloften enz……

Graag wil ik uw wensen afstemmen op mijn mogelijkheden, om samen tot een mooi product te komen, naar tevredenheid van beide partijen